Det var tilbage, da jeg gik i gymnasiet, jeg var lige mødt ind på skolen og det var en onsdag. Normalt om onsdagen mødes hele skolen i aulaen, hvor vi skal synge morgensang. Der kommer eventuelt også nyheder omkring aktiviteter eller hvad der nu skal foregå de næste par dage. Jeg kan huske at jeg aldrig plejer at kunne lide morgensang. Det var altid en irriterende gåtur ned ad trapperne og op ad trapperne. Da hele skolen maste hinanden. 

Den her oplevelse var dog anderledes. Det var ikke som en af de normale gange, hvor vi selvfølgelig havde svært ved at komme ned, men alligevel kom igennem. Men den her gang var jeg på vej ned med min telefon i hånden og blev her skubbet til at tabe telefonen ned ad trapperne. Da der er så mange mennesker, kunne jeg ikke se eller tage min telefon og måtte derfor vente til at alle var gået forbi. Hvilket bare gjorde situationen endnu værre, da folk trådte og sparkede til telefonen. Som I nok kan regne ud, så var telefonen helt flækket og jeg var ked af det. En lærer så det heldigvis og fortalte mig at han havde kendskab til Fixphone.dk og henviste mig til dem, da de skulle være rigtig gode til at reparere iPhones. De får dem til at se helt nye ud igen, og det var jeg glad for. Da jeg mødte ind i butikken, fik jeg et stort smil på læben og da jeg gik ud af butikken så min iPhone endnu bedre ud, end da jeg lige havde fået den. Jeg kunne ikke være mere tilfreds, og det var heldigt at jeg fandt dem her. Nu er jeg ikke længere bange for at få ødelagt min telefon, for det betyder bare at jeg kan komme ned og se og opleve den gode service igen.