Hvis du gerne vil spare penge på dine VVS-artikler så er det sjældent en god løsning at styrte ned i det nærmeste byggecenter og købe det første produkt du ser. I nogle tilfælde kan det selvfølgelig være nødvendigt hvis det er noget du akut står og mangler lige nu og her.

 

Hvis du er villig til at bruge lidt tid på at kigge på priser og planlægge dine køb så er der faktisk en hel del penge at spare på VVS artikler.

Tænk frem i tiden

Står du og skal bruge VVS artikler til en renovering eller noget andet du gerne vil have lavet om, så kan det betale sig at bruge lidt tid på både at planlægge og tænke frem i tiden. Ofte er der mange penge at spare ved at vælge de rigtige materialer fra starten, som både holder godt men samtidig også er pænt at se på.

 

Hvis du har planlagt hvad du skal bruge, har du også mulighed for at købe af flere omgange så hvis der er et godt tilbud nu og her kan du slå til, eller måske det bedre kan betale sig at vente til næste uge. Priserne kan nemlig godt variere, og så er det rart at være foran, så man både har tid til at vente på de gode tilbud men også til at slå til nu og her.

Sammenlign priser

Det kan godt være at vandhanen er billigst i Jem&fix mens håndvasken er billigere hos vvsgrossisten eller et helt tredje sted. Ofte kan der være rigtig mange penge at spare ved at handle på nettet. Nu kan det så godt være du tænker, åh nej, der er jo næsten utallige vvs butikker på nettet, det kommer til at tage en evighed at tjekke alle priser igennem. Der er heldigvis nemmere måder at gøre det på.

 

Brug en sammenligningstjeneste

Du kan ret hurtigt og nemt tjekke priser fra langt de fleste butikker, ved kun en søgning, og få opslag. Du kender sikkert allerede flere af disse tjenester men på VVSpris har de specialiseret sig i VVS artikler, og du kan enten søge på et bestemt ord, vælge en kategori, en bestemt forhandler eller noget helt andet. Siden sammenligner priser på langt over 100.000 produkter på meget kort tid, så du altså ikke behøver at sidde og besøge hver eneste vvs butik på nettet for at finde ud af hvor du kan spare mest.