Prøv vores høretelefoner 

Hvilket headset skal jeg vælge? 

Mangler du et Bluetooth headset, som kan afspille i den bedste kvalitet og har en utrolig lang batterilevetid, så du slipper for at skulle lade dit trådløst headset op hele tiden? Så har vi lige netop de høretelefoner, som du behøve! 

Vi specialiserer os i Bluetooth headsets er vores favorit headsets. Det vigtigste for os er at lydkvaliteten er i top, når man skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  

Når man skal vælge sit næste trådløst headset er det her vigtigt at have en ide om netop, hvad du ønsker at det skal kunne. Her kan man kigge på om det er lyttetiden, der er det vigtigste for en. Derfor er det essentielt at se nærmere på de egenskaber som headsettet har, når man skal købe et nyt headset.  

Vores høretelefoner forbindes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den bedste type for forbindelse man kan benytte sig af, når man skal benytte høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, som hver eneste gang gør brugeroplevelsen herunder forbedre den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Suplimt udvalg 

Vores enorme udvalg inkludere både sportsheadset og trådløst headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dine Bluetooth høretelefoner falder på gulvet og går i stykker, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig uden ledninger, der er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags Bluetooth headset medfølger et etui, som lader dine Bluetooth høretelefoner op, mens du ikke anvender dem, det er hvad vi kalder for uundværligt! Etuiene fungerer dermed som en form for powerbank til dine Bluetooth høretelefoner uden at du skal skænke en tanke på en irriterende ledning du skal vikle dem ud af, når du vil til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at organisere dine earpods er, så du slipper for at den ene forsvinder i lommen eller andetsteds.  

Ting man bør overveje 

Lyttetiden er en af de afgørende faktorer, man skal overveje, når du skal vælge hvilke trådløse høretelefoner, som du skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings sang. Her kan det også være essentielt at se på hvor lang tid det tager for headsettet at blive ladet op, da det er væsentligt, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 

Er du et naturmenneske, der nyder at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det smarte valg at anvende ledningsfrie headsets.  

I fitnesscenteret er den fortrukne afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, som kører på anlægget i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller anvende de mange maskiner.  

Undgå ledningsspinat  

In ear Bluetooth headsets er også et populært valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, der foregår i dine Bluetooth høretelefoner.  

Vi ved at ledningsspinat er noget af det mest ubehagelige ved høretelefoner, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie Bluetooth headsets. Så du er fri for at skulle vikle en ledning fra hinanden.  

Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.