NORTAGG ER DIN ELEKTRONIK GROSSIST! 

Vi er erfarne inden for engros tøj og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har masive mængder produkter på vores lager, som er parat til at blive leveret hos dig. Mangler din forretning tøj så er I ankommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort udvalg som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG mange fantastiske tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres iPhones fungerer optimalt og de er i stand til at betjene dine forbrugere optimalt. Som B2B grossist af engros elektronik har NORTAGG en del muligheder for at løse dine problemer. Vi har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres iPhones. Vores SmartGlass er seriøst stabilt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle skrøbelige glas som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, hvilket leverer os et godt produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et stort udvalg af høj kvalitets tøj, hvor jeres virksomhed kan finde alverdens gode muligheder. Mangler du tøj til jeres ansatte? NORTAGG har altid gode poloer af høj kvalitet, og vi tilbyder grossist tøj, så du kan få de korrekte til din butik. Vores store udvalg strækker sig over mange forskellige kategorier, og NORTAGG kan af den grund tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte parat til at efterkomme dine krav og levere den rigtige kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et kæmpe udvalg af sportswear af den bedste kvalitet som vil passe perfekt til din butik. Vores sortiment vil også assistere din shop i den kommende tid nu hvor varmen ankommer til samfundet og flere mennesker skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være fantastisk til padeltennsi. Som engros tøj har vi ofte et fuldt lager og gode tilbud parat til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med tøj i den bedste kvalitet, og du vil dermed udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Købere er dermed for det meste velkomne til at rapportere en vurdering efter du har givet vores elektronik et skud, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.