Julen kan være en utrolig dyr måned for nogle, det kan endda betyder grimme overtræk!

Er du en af dem der slås med at få økonomien til at række i julen, så er det her måske løsningen.

I stedet for at lave dyre forbrugslån eller kviklån, hvor der kommer høje gebyrer på. Så kan du få smart afbetalings konto. Der findes forskellige udbydere, fælles er dog at det fungerer lidt som en meget fleksibel kassekredit. Det du handler for på nettet samles til et fælles beløb der så kan afbetales. 

Det er utrolig nemt at komme igang og koster intet at oprette. Du kan med nem id blive tilmeldt og få din egen konto. Når denne er lavet, kan du går igang med at handle. Hvilket i store træk er så nemt som at bruge dit kredit kort. Der er over 3000 butikker i Danmark der understøtte denne type betalingsmetode. Så du kan handle alt mellem himmel og jord med denne løsning. Det gælder uanset om det er sko, tøj, frækt undertøj, ny mobil, nyt tv, alufælge, værktøj, hobby artikler, sportsudstyr, madvarer ja endda sexlegetøj. Der er stort set ikke noget der ikke kan købes ved at bruge denne betalingsløsning.

Hvordan virker det og hvad gør jer?

Det virker stort som når du skal betale med kredit kort. Du handler som du plejer i de forskellige webshops. Når du skal betale vælger du nu den løsning du har fået oprettet. Betalingen går som den plejer ved kort og mobilepay igennem. Pengene trækkes her dog ikke fra din bankkonto. Istedet tilføjes de til din afbetalingskonto. Herfra kan du nu samle alle dine køb i en fælles afbetaling.

Har du nu købt gaver for lad os sige 5000 kr, så kan du bede om at lave afbetaling på 10 måneder. De næste 10 måneder skal du så afbetale med 500 kr. Der kommer lidt renter oveni, men det er noget nær det samme som lavede du overtræk på en konto.