Der er mange gode grunde til at isolere dit loft. Herunder giver vi dig nogle af de grunde. Inden du bestemmer dig for at isolere dit loft, bør du finde isolering af loft priser. Så undgår du at betale en unødvendig høj pris. Herunder får du fire gode grunde og en forklaring på, hvorfor dit loft skal isoleres.

4 grunde til at isolere dit loft

Som lovet, får du herunder de fire gode grunde til at få dit loft isoleret:

  1. Du kan spare penge

Ved at isolere dit loft, får du et mindre varmeforbrug. Det kan i visse tilfælde spare dig for 1000-vis af kroner.

  1. Du kan gøre brug af håndværkerfradrag

Når du får din bolig loftisoleret, kan du få et meget stort økonomisk tilskud med håndværkerfradraget.

  1. Du øger værdien af din bolig

Når du isolerer din bolig, stiger den i værdi, hvilket er en fordel for dig, hvis den en dag skal sælges.

  1. Du får en bedre boligkomfort

Med en isoleret bolig oplever du mindre træk fra steder, som normalt kan være generet af kulde og træk.

Hvordan får du loftisolering, som fungerer?

Når du skal have dit loft isoleret, anbefaler vi, at du tager fat i en isoleringsvirksomhed, som er professionelt certificeret. De er nemlig også eksperter i loftisolering. Grunden til, du skal have loftisolering, og forklaringen på, hvordan loftisolering virker, får du her:

Varme stiger altid opad. Det er derfor vigtigt, at loftet er isoleret, så varmen ikke strømmer ud af din bolig. På mange af de ældre boliger, finder du kun 100-200 mm loftisolering. Det er ikke nok til at holde varmen inde. Det er derfor en god idé at investere i dit indeklima og din varmeøkonomi ved at investere i loftisolering. Det anbefales, at du bruger mindst 400 mm isolerings på dit loft. Her opnår du nemlig den maksimale besparelse på varme.

Nogle gange sker det desværre også, at din nuværende isolering trykkes ned. Det kan være, når du opbevarer forskellige ting på loftet, foretager vedligeholdelsesarbejde eller lignende. Alt det kan gøre, at din nuværende isolering ikke fungerer korrekt.

En professionel isolatør sørger for, at loftets gangbro bliver hævet. Han sætter vindplader rund ved taget, så du får den rigtige ventilering på dit loft. Herudover blæser han isolering i den tykkelse, du ønsker. Det giver dig et bedre indeklima, en mindre varmeregning, og så stiger din bolig også i værdi, når det bliver loftisoleret efter de nyeste standarder.