Vil du leje ud så bør du få malet

Den mest berømte udlejningsportal hedder AirBnB, og den har du sandsynligvis hørt om. Derfor har du måske også overvejet at leje din bolig ud, og det er i hvert fald det rette tidspunkt at tænke på dette. Sagen er nemlig, at tiden efter corona-epidemien er kommet under kontrol, vil blive en tid hvor folk igen rejser rigtig meget, og det betyder stor efterspørgsel på udlejningsfronten. Du sidder altså på en potentiel guldgrube, såfremt du kan bo et andet sted en gang imellem, eksempelvis hos din kæreste eller dine forældre.

Hvad skal der til?

For at få lejet ud skal der på papiret ikke så meget til. Du skal overveje hvordan der skal gøres rent, og hvad det eventuelt skal koste lejerne. Dernæst skal du have en god praksis omkring nøgleoverdragelse og sidst men ikke mindst så skal du lave din profil på AirBnB, med nogle gode billeder af dit hjem. Der er dog mere til det, hvis du gerne vil have mange gæster, og den højest mulige lejepris. Dit hjem skal nemlig være indbydende, og gøre det så bekvemt og enkelt for lejerne at se sig selv i det. Af den årsag er mange succesrige boliger på AirBnB meget enkle og overskuelige. Tænk minimalistisk indretning og hvide vægge. Den bedste måde for dig at opnå dette, er ved selv at starte lidt forfra med en frisk omgang maling af væggene. Så giver du dig selv de bedste arbejdsvilkår når du efterfølgende indretter på ny, og samtidig så kommer lejligheden til at fremstå splinterny, hvilket de fleste gæster sætter stor pris på.

Få malet professionelt i Horsens

Vejen frem er at finde et lokalt malerfirma, der kan få malet for dig i Horsens. Det er hurtigt overstået, og så får du et rigtig flot resultat. Mens de arbejder kan du jo bruge tiden fornuftigt på eventuelle justeringer af indretningen. Måske manglede der faktisk en læselampe, så afsted til IKEA og få købt den. Det kan også være at det der tæppe i gangen faktisk var rigtig grimt, så lige få erstattet det med noget mere passende. Det er en proces, der også vil gøre dig mere glad for at bo i din lejlighed. Når man ser på tingene lidt udefra, så er det nemmere at få handlet på den slags ting, man i dovenskab ellers nemt ville lade stå til.

Det er blevet så nemt at finde en lokal maler, og du behøver ikke gå på gaden og spejde efter et skilt. Du kan bare gå på nettet og lave en simpel søgning. Så vil du blive mødt af sider, der tilbyder at indhente tilbud fra op til tre lokale malerfirmaer. Så behøver du kun præsentere dit behov til denne side, og bagefter eventuelt acceptere et af tilbuddene. Det befrier noget tid på din side, fordi du ikke skal ringe rundt til tre steder, og præsentere projektet på ny hver gang. Så er det bare om at komme i gang så du er klar til når den store bølge af glade rejsende vælter ind over landet!