De bedste powerbanks 

Vi tilbyder powerbanks i mange forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en voldsom batterikapacitet, om den skal kunne lade mange enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Powerbanks findes i adskillige forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som man ikke behøver lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din mobil og tablet op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er ude for at gå. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad mobilen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at tage batteritid og det kan være klogt i mange tilfælde at have en powerbank, så man undgår for at skulle kigge efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens mobil op.  

Gamer du på din mobil har du sikkert prøvet at det stjæler din telefons strøm og det kan være træls at skulle afbryde sit spil fordi du er ved at have lidt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er klogt at få en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din enhed i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Nye højder for powerbanks! 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve utallige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opdage at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du faktisk aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogen er med trådløs opladning, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også se forskel mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks se, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.