VVS installatører i København

DENNIS ENTREPRISE ApS
Peter Bangs Vej 105
2000 Frederiksberg

Hjørring Varme og VVS af 1981 IVS
Mads Clausens Vej 22
9800 Hjørring

Alpha VVS-Teknik ApS
Mesterlodden 29
2820 Gentofte

A/S Hestetangens VVS
Kongevejen 401
2840 Holte

ABC VVS & Kloak ApS
Ambra Alle 34
2770 Kastrup

2xBLIK ApS
Frieslandsvej 113
2791 Dragør

A/S Brdr. Jensen VVS
Hjortekærsvej 180
2800 Kongens Lyngby

Andersens VVS Teknik
Torsvang 99
2800 Kongens Lyngby

2 B VVS-Teknik ApS
Roholmsvej 17
2620 Albertslund

Abak VVS ApS
Vandmestervej 12
2630 Taastrup

Vi har samlet alle de VVS installatører i København og omegn vi kunne finde

VVS er den korte betegnelse for varme, ventilation og sanitet. Hvis du har brug for hjælp til at montere et toilet, eller du skal have installeret et afløb i din bolig, er det en VVS-installatør, du skal have fat i. En VVS-installatør beskæftiger sig generelt med alt, hvad der har med installation af varme, ventilation og sanitet at gøre.

Selvom du betragter dig selv som en habil handyman, er der en lang række opgaver, der skal varetages af en autoriseret fagmand. Gælder det gas-, vand- og afløbsinstallationer, er det en VVS-installatør, du skal have fat i. Det skyldes, at konsekvenserne kan være store, hvis arbejdet ikke bliver udført korrekt. Som eksempel kan nævnes fejl på gasinstallationer, som i værste fald kan medføre brandfare.

Når du skal have fat i en VVS-installatør, er det en god idé at kontakte flere forskellige firmaer for at få et tilbud – medmindre du har akut behov for hjælp. På den måde sikrer du dig, at du får en god pris, og at du finder den billigste VVS-installatør. Du kan også indhente tilbud på nettet, hvor flere firmaer tilbyder at hjælpe dig med at finde en VVS-installatør, der kan give dig et godt tilbud.

Hvis du er så uheldig, at dit toilet går i stykker om aftenen eller i weekenden, er der mange VVS-installatører, der har døgnservice. Du skal bare være opmærksom på, at timelønnen er betydeligt højere, hvis du tilkalder en VVS-installatør en sen aften eller på en helligdag. Ring derfor kun til VVS’eren, hvis du virkelig har brug for, at han skal komme.

Der er stor forskel på, hvad det koster at få en VVS-installatør til at udføre en opgave for dig. Timelønnen afhænger blandt andet af, hvor stort firmaet er, samt hvor meget erfaring VVS-installatøren har. Det er dog ikke unormalt at betale helt op til 700 kr. i timen, når du har besøg af en VVS-installatør. Hvis du får brug for en VVS’er uden for normal arbejdstid, skal du påregne et ekstra tillæg oven i den normale timeløn.

En VVS-installatør i København kan hjælpe med flere forskellige opgaver inden for varme, ventilation og sanitet. Hvis du bor i en ældre lejlighed i et område som Nørrebro, Nordvest og Østerbro, hvor det stadig kun er muligt at kokkerere på gaskomfur, har du brug for en VVS-installatør. Det gælder både, hvis du skal have installeret et nyt gaskomfur, eller hvis der opstår fejl på det eksisterende.